LONNEKE KEUTEN

GOUDSMID

Atelier Oranjestraat: Goudsmederij en collectie,

Op de Oranjestraat werken Lonneke en Jacqueline “samen-apart” in hun goudsmederij. Ieder een eigen bedrijf, met eigen klantenkring. Ruim 4 jaar bundelen zij op deze lokatie met veel plezier hun kennis, kunde en collecties. Momenteel wordt de verkoopruimte gerestyled en zal bij het atelier wat extra ruimte vrijkomen voor alle gereedschappen waarin is geïnvesteerd in de afgelopen jaren. Zij laten nu, in het 5-de jaar op de Oranjestraat zien, dat ze sterker zijn geworden in hun samenwerking. 

In 2020 zal het 5-jarig jubileum dan ook niet ongemerkt voorbijgaan. 

Er wordt voornamelijk maatwerk in opdracht geproduceerd, van oude sieraden uit een erfenis of nalatenschap. Maar uiteraard ook sieraden van nieuwe materialen én wordt er duurzaam gewerkt door het recyclen van goud en zilver. Sieraden voor een bijzondere gelegenheid, zoals een verloving of jubileum, trouwringen, of een lievelingssieraad om jezelf eens te verwennen. Je kunt dus ook uitstekend terecht voor een persoonlijk cadeau uit de bestaande collectie.

In het winkelgedeelte van onze goudsmederij wordt je ontvangen in industriële en huislijke sfeer. Er  wordt tijd genomen voor een gesprek of advies. Maatwerk eist meer aandacht en tijd, maak hiervoor een afspraak of vraag even naar Lonneke en bespreek je wensen.

De collectie bestaat voornamelijk uit eigen gemaakte sieraden. Daarnaast ook sieraden gemaakt door collega goudsmeden. Zoals het merk Cobaja en de sieraden van het merk 'Tass Joies' (handgemaakte sieraden uit Barcelona). www.tassjoies.com

De klassieke sieraden, solitair-ringen als groeibriljant, of memoire ringen waarbij je diamanten kunt sparen, maken en leveren wij ook op maat. Het merk Eclat verzorgd een groot deel van onze groeibriljant collectie. 

'Per Borup Design' wordt gemaakt in Denemarken door een familiebedrijf met een aantal generaties goudsmeden. www.perborupdesign.dk