LONNEKE KEUTEN

GOUDSMID

Atelier Oranjestraat: Goudsmederij en collectie,

In onze goudsmederij; Atelier Oranjestraat, werken Lonneke en Jacqueline “samen-apart”. Ieder een eigen bedrijf, met eigen klantenkring. Alweer bijna 4 jaar bundelen we op deze lokatie met veel plezier onze kennis, kunde en collecties. 

Er wordt voornamelijk maatwerk in opdracht geproduceerd, van oude sieraden uit een erfenis of nalatenschap. Maar uiteraard maken we ook sieraden van nieuwe materialen én werken we duurzaam door het recyclen van goud en zilver. Sieraden voor een bijzondere gelegenheid, zoals een verloving of jubileum, trouwringen of een lievelingssieraad om jezelf eens te verwennen. U kunt dus ook uitstekend terecht voor een persoonlijk cadeau uit de bestaande collectie. Kom gerust eens kijken of we uw verrassing compleet kunnen maken.

In het winkelgedeelte van onze goudsmederij ontvangen we je in industriele en huislijke sfeer. We nemen de tijd voor een gesprek of advies. Onze collectie bestaat voornamelijk uit eigen gemaakte sieraden van Lonneke en Jacqueline. Daarnaast verkopen we sieraden gemaakt door collega goudsmeden.

De klassieke sieraden, solitair-ringen als groeibriljant, of memoire ringen waarbij je diamanten kunt sparen, maken en leveren wij ook op maat. 

Van Cobaja verkopen we onder andere sieraden uit de collectie Waves en Hexa. Neem gerust een kijkje op www.cobaja.nl 

Met Tass Joies uit Barcelona hebben we een speciale band opgebouwd. Er wordt hard gewerkt aan een internationaal imago. De sieraden zijn 100% handgemaakt en de collectie is inmiddels heel uitgebreid. Zeer draagbaar met een bijna Scandinavisch ontwerp en design, zonder de zuidelijke flair te missen. Kom gerust eens kijken of er iets moois voor je bijzit.