LONNEKE KEUTEN

GOUDSMID

Atelier Oranjestraat: Goudsmederij en collectie,

In onze goudsmederij; Atelier Oranjestraat, worden voornamelijk maatwerk sieraden geproduceerd. Uiteraard kunt u ook uitstekend terecht voor een persoonlijk cadeau uit de bestaande collectie. Kom gerust eens kijken of we uw verrassing compleet kunnen maken.

We maken maatwerk van oude sieraden uit een erfenis of nalatenschap, maar uiteraard ook door het gebruik van nieuwe materialen. 

In het winkelgedeelte van onze goudsmederij ontvangen we je in industriele en huislijke sfeer. We nemen de tijd voor een gesprek of advies. Ook kun je in onze bestaande collectie een persoonlijk cadeau vinden om direct iemand mee te verrassen of jezelf te verwennen. 

Onze collectie bestaat voornamelijk uit eigen gemaakte sieraden van Lonneke en Jacqueline. Daarnaast verkopen we sieraden gemaakt door collega goudsmeden. We werken onder andere samen met Jenny van Cobaja en de dames uit Barcelona van Tass Joies. 

Van Cobaja verkopen we onder andere sieraden uit de collectie Waves en Hexa. Neem gerust een kijkje op www.cobaja.nl 

Met Tass Joies uit Barcelona hebben we een speciale band opgebouwd. Momenteel zijn we nog het enige verkooppunt in Nederland, maar in 2019 gaat dit absoluut veranderen en zullen er meerdere bijkomen. Er wordt hard gewerkt aan een internationaal imago. De sieraden zijn 100% handgemaakt en de collectie is inmiddels heel uitgebreid. Zeer draagbaar met een bijna Scandinavisch ontwerp en design, zonder de zuidelijke flair te missen. Kom gerust eens kijken of er iets moois voor je bijzit.