LONNEKE KEUTEN

GOUDSMID

Gastenboek,


Gastenboek

14 berichten op 3 pagina's
Bregje van Kemenade
29-01-18 13:29:21
Lonneke heeft van het goud van de trouwringen van mijn man Harm's opa en oma nieuwe trouwringen voor Harm en mijzelf gemaakt. Dit heeft ze prachtig gedaan, de ringen zijn precies geworden zoals we voor ogen hadden. Met het beetje goud dat over was heeft ze daarnaast een erg bijzonder hangertje ontworpen voor mijn schoonmoeder zodat zij haar ouders nog bij zich kan dragen. Lonneke luistert erg goed naar je wensen en vertaalt dit naar prachtige sieraden.
Ursula Schoenmakers
28-01-18 21:20:51
Na het overlijden van mijn vader had mijn moeder de wens om een mooi sieraad te laten maken van beide trouwringen en daarin de vingerafdruk van mijn vader te verwerken. Bij het eerste telefoontje om een afspraak te maken was het contact al meteen prettig. Lonneke legde alles goed uit en nam de tijd. Tijdens het bezoek aan het atelier waren ook mijn moeder en zus enthousiast over de vele mogelijkheden, het meedenken en ideeen van Lonneke. Ondertussen hebben we alledrie een prachtig aandenken aan onze vader in de vorm van een ring met vingerafdruk. Lonneke dankjewel !
Opmerking:
Graag gedaan Ursula en ook voor je zus en moeder natuurlijk. Dankjewel voor jouw reactie!
Els Wilms-Bloemers
15-01-18 15:10:33
Na het overlijden van mijn vader heeft Lonneke een miniatuur mijnlampje gemaakt van zilver waar zijn as in verwerkt is. Super blij ben ik daar mee. Later heb ik verschillende cursussen bij haar gevolgd met als resultaat prachtige sieraden en werkstukken. Zij is zeer creatief, behulpzaam, kortom een vakvrouw pure-sang.
Opmerking:
Dankjewel Els, Lief!
Marianne van de Kerkhof
15-01-18 14:49:09
Vanwege mijn 25-jarig dienstjubileum was ik op zoek naar een uniek sieraad. Samen met Lonneke hebben we besloten dat het een broche zou worden met daarin het logo (oud en nieuwe) van mijn werkgever verwerkt en een esculaap vanwege mijn beroep. Wat het extra bijzonder maakte was dat Lonneke ook wat goud en zilver wilde gebruiken dat afkomstig was uit een faillissement van de oud werkgever van mijn man. Dit had extra emotionele waarde. Het resultaat is fenomenaal!
Opmerking:
Lieve Marianne, Met veel plezier heb ik aan jouw bijzondere broche gewerkt en ik denk dat je deze met trots draagt, want er zit inderdaad een heel verhaal achter. Groetjes Lonneke
Steffie Smit
15-01-18 07:37:54
Al toen ik wist dat mijn vader zou gaan overlijden, ben ik op zoek gegaan naar een herinneringssieraad. Via instagram kwam ik uit bij Lonneke. Omdat ik voor het sieraad een vingerafdruk moest hebben, heb ik toen al contact gezocht met Lonneke zelf. Ze heeft me toen goed geholpen met de juiste materialen voor het maken van de vingerafdruk. Ik heb samen met mijn vader zijn vingerafdrukken op papier gezet, en hij heeft het idee van het sieraad samen met me bekeken. Na zijn overlijden ben ik bij Lonneke in haar prachtige atelier geweest met mijn moeder. Ze heeft me op een hele prettige manier geholpen, alles was mogelijk en ze dacht ontzettend goed mee. Hierdoor heb ik een prachtige armband, waarmee ik mijn vader altijd met me mee draag. Bedankt Lonneke!
Opmerking:
Lieve Steffie, Mooi om van jou persoonlijk je ervaring te mogen horen en dat je de armband met zo veel liefde met je mee draagt. Liefs Lonneke
Tonen: 5  10   20