LONNEKE KEUTEN

GOUDSMID

Gastenboek,


Gastenboek

17 berichten op 2 pagina's
Els Wilms-Bloemers
15-01-18 15:10:33
Na het overlijden van mijn vader heeft Lonneke een miniatuur mijnlampje gemaakt van zilver waar zijn as in verwerkt is. Super blij ben ik daar mee. Later heb ik verschillende cursussen bij haar gevolgd met als resultaat prachtige sieraden en werkstukken. Zij is zeer creatief, behulpzaam, kortom een vakvrouw pure-sang.
Opmerking:
Dankjewel Els, Lief!
Marianne van de Kerkhof
15-01-18 14:49:09
Vanwege mijn 25-jarig dienstjubileum was ik op zoek naar een uniek sieraad. Samen met Lonneke hebben we besloten dat het een broche zou worden met daarin het logo (oud en nieuwe) van mijn werkgever verwerkt en een esculaap vanwege mijn beroep. Wat het extra bijzonder maakte was dat Lonneke ook wat goud en zilver wilde gebruiken dat afkomstig was uit een faillissement van de oud werkgever van mijn man. Dit had extra emotionele waarde. Het resultaat is fenomenaal!
Opmerking:
Lieve Marianne, Met veel plezier heb ik aan jouw bijzondere broche gewerkt en ik denk dat je deze met trots draagt, want er zit inderdaad een heel verhaal achter. Groetjes Lonneke
Steffie Smit
15-01-18 07:37:54
Al toen ik wist dat mijn vader zou gaan overlijden, ben ik op zoek gegaan naar een herinneringssieraad. Via instagram kwam ik uit bij Lonneke. Omdat ik voor het sieraad een vingerafdruk moest hebben, heb ik toen al contact gezocht met Lonneke zelf. Ze heeft me toen goed geholpen met de juiste materialen voor het maken van de vingerafdruk. Ik heb samen met mijn vader zijn vingerafdrukken op papier gezet, en hij heeft het idee van het sieraad samen met me bekeken. Na zijn overlijden ben ik bij Lonneke in haar prachtige atelier geweest met mijn moeder. Ze heeft me op een hele prettige manier geholpen, alles was mogelijk en ze dacht ontzettend goed mee. Hierdoor heb ik een prachtige armband, waarmee ik mijn vader altijd met me mee draag. Bedankt Lonneke!
Opmerking:
Lieve Steffie, Mooi om van jou persoonlijk je ervaring te mogen horen en dat je de armband met zo veel liefde met je mee draagt. Liefs Lonneke
Anneli Janssen
10-01-18 21:31:59
Diverse jaren na het overlijden van mijn moeder had ik haar sieraden in de kast laten liggen. Ik wilde graag een ring gemaakt van het materiaal van deze sieraden. Lonneke heeft het ontwerp gemaakt en goed geluisterd / gekeken en meegedacht met wat ik wel / niet wilde en wat wel / niet bij mij past.
Het resultaat was boven verwachting mooi en de ring draag ik nog iedere dag met veel plezier.
Opmerking:
Dankje Anneli !
Anouk Dekkers
10-01-18 19:09:54
Al enige tijd was ik aan het bedenken wat ik zou willen met de sieraden die ik geërfd heb. Via internet kwam ik bij Lonneke terecht. Daar heb ik geen moment spijt van gehad!
We hebben een heel fijn gesprek gehad over wat ik zou willen en wat er bij mij zou passen. Lonneke heeft vervolgens een ontwerp gemaakt voor een armband. Toen ik deze op kwam halen, bleek hij nog mooier dan ik had gehoopt! Alle reststukjes heb ik weer teruggekregen. Ik ben heel blij dat ik uiteindelijk bij Lonneke terecht ben gekomen en weet zeker dat ik ook van de reststukjes weer een keer iets moois ga laten maken!
Opmerking:
Heel veel plezier van jouw mooie armband Anouk, het was bijzonder deze te mogen maken en dat heb ik met evenveel plezier gedaan =)
Franka Van Lieshout
10-01-18 13:19:32
Afgelopen zomer heeft Lonneke een prachtige ring voor mij gemaakt.
Ze heeft daarvoor de trouwring en oorbellen van mijn overleden moeder gebruikt.
In de ring is de as en de vingerafdruk van zowel mijn vader als mijn moeder verwerkt die allebei overleden zijn.
Het is echt een prachtig sieraad geworden dat ik sindsdien met trots draag.
Het was dan ook een voorrecht om met Lonneke samen de ring te mogen ontwerpen.
Opmerking:
Dankje Franka, fijn om te horen dat je de ring met zo'n goed gevoel draagt!
Lonneke Keuten
10-01-18 00:01:54
U bent welkom om een berichtje achter te laten en uw ervaringen te delen. Liefs, Lonneke
Tonen: 5  10   20