LONNEKE KEUTEN

GOUDSMID

Gastenboek,


Gastenboek

Marja van Asperen
01-11-19 16:11:15
Marja van Asperen
1 november 2019

Dank je wel Lonneke, voor de 2 prachtige ringetjes (voor aan een ketting) die je uit de trouwring van mijn opa hebt weten te maken. Echt boven verwachting! En het enorme enthousiasme waarmee je dit doet, maakt het nog een keer zo leuk! Ik ben er super blij mee en we komen zeker een volgende keer bij je terug! Chapeau!
Opmerking:
Heel graag gedaan Marja! Leuk om te horen en draag ze met veel plezier. Tot de volgende keer =)
Marja Engelen
21-10-19 22:00:21
Lieve Lonneke, Dank je wel voor de mooie sieraden die je voor mij gemaakt hebt van ons mam haar sieraden en onze trouwringen. Je bent zo'n kei in je vak en kan zo goed mee denken dat ik de allermooiste ringen en hanger heb van de hele wereld. alles klopt er aan en ze passen perfect in elkaar en om mijn vinger natuurlijk ?.
Nogmaals dikke knuffel ???
Opmerking:
Lieve Marja, met veel liefde en plezier heb ik aan jouw sieraden gewerkt. Het vertrouwen wat jij en je vader en de familie aan mij gaven waren ook heel bijzonder. Draag de mooie hanger en ringen met een goed gevoel! Liefs, Lonneke
Anouk Nelissen
28-08-19 16:07:32
Lonneke ik ben je enorm dankbaar voor de mooie hanger die je voor me hebt gemaakt, met goud van mijn inmiddels overleden moeder. Een prachtig sieraad met voor mij een enorme betekenis.
Het meedenken, het fijne en warme contact en je kundigheid waar je vol passie over verteld, heb ik als zeer prettig ervaren.
Brigitte de Lange
15-08-19 14:39:10
Ieder mens is uniek, dus ook Lonneke. Maar van twee oude witgouden ringen met diamantjes één compleet nieuw KUNSTwerk te creëren is minstens zo uniek. Met haar creativiteit en vakmanschap is een uniek sieraad ontstaan waar ik heel gelukkig mee ben. Van het eerste gesprek tot aan de presentatie van de ring hebben we zeer prettig ervaren. Lonneke hartstikke bedankt.
Katja Lumme
31-07-18 16:33:51
We had the most wonderful experience with Lonneke. She was a huge help when designing our wedding rings and we are still very happy with them. Very friendly, full of ideas and a creative person.
Linda Strating
13-05-18 15:32:44
Hoeveel geluk kun je hebben als vrouw...
1. Je hebt een ongelooflijk lieve man die voor je 40e verjaardag het meest romantische cadeau bedenkt en daarvoor contact zoekt met...
2. Een geweldige kunstenares en goudsmid Lonneke Keuten uit Best. Zij een uniek sieraad ontwerpt waarin...
3. mijn liefste jongetjes met een bijzondere gedachte vertegenwoordigd zijn en...
4. Dat helemaal bij mij past!!!
Hoeveel geluk kun je hebben als vrouw!!!
Bedankt lieve schat, Lonneke en mijn twee kleine mannetjes!!! Oneindig blij mee!!!
Opmerking:
Lieve Linda, met heel veel plezier heb ik jouw ring gemaakt en dat jij er nu zo blij mee kunt zijn is natuurlijk super geweldig. Dankje voor jouw reactie! Liefs Lonneke
Angela Bierkens
27-03-18 15:02:27
Al een tijd had ik een ontwerp in mijn hoofd van een ring met daarin de vingerafdruk van mijn overleden vader verwerkt. Toen ik voorbij het atelier van Lonneke liep besloot ik contact met haar op te nemen om te bekijken of zij iets voor mij kon betekenen. Ik werd zeer positief verrast door de creatieve, meedenkende wijze waarop Lonneke te werk ging om vervolgens mijn idee op papier te zetten! Uiteindelijk heeft zij mij ook meermaals betrokken bij het proces waardoor telkens getoetst werd of het sieraad voldeed aan mijn wensen. En eerlijk, dat doet het volledig! ben Lonneke erg dankbaar voor de manier waarop zij mijn dierbare herinnering heeft gesmeden in een prachtig sieraad, ik draag het dagelijks met veel liefde.
Bregje van Kemenade
29-01-18 13:33:36
Lonneke heeft van het goud van de ringen van mijn man Harm zijn opa en oma nieuwe trouwringen voor ons gemaakt. De ringen zijn precies geworden zoals we voor ogen hadden. Lonneke luistert goed naar je wensen en vertaalt dit in prachtige sieraden. van het overgebleven goud heeft Lonneke nog een hangertje ontworpen voor mijn schoonmoeder zodat ze haar ouders nog bij zich kan dragen. Drie mooie sieraden met een speciale herkomst!
Bregje van Kemenade
29-01-18 13:29:21
Lonneke heeft van het goud van de trouwringen van mijn man Harm's opa en oma nieuwe trouwringen voor Harm en mijzelf gemaakt. Dit heeft ze prachtig gedaan, de ringen zijn precies geworden zoals we voor ogen hadden. Met het beetje goud dat over was heeft ze daarnaast een erg bijzonder hangertje ontworpen voor mijn schoonmoeder zodat zij haar ouders nog bij zich kan dragen. Lonneke luistert erg goed naar je wensen en vertaalt dit naar prachtige sieraden.
Ursula Schoenmakers
28-01-18 21:20:51
Na het overlijden van mijn vader had mijn moeder de wens om een mooi sieraad te laten maken van beide trouwringen en daarin de vingerafdruk van mijn vader te verwerken. Bij het eerste telefoontje om een afspraak te maken was het contact al meteen prettig. Lonneke legde alles goed uit en nam de tijd. Tijdens het bezoek aan het atelier waren ook mijn moeder en zus enthousiast over de vele mogelijkheden, het meedenken en ideeen van Lonneke. Ondertussen hebben we alledrie een prachtig aandenken aan onze vader in de vorm van een ring met vingerafdruk. Lonneke dankjewel !
Opmerking:
Graag gedaan Ursula en ook voor je zus en moeder natuurlijk. Dankjewel voor jouw reactie!
Els Wilms-Bloemers
15-01-18 15:10:33
Na het overlijden van mijn vader heeft Lonneke een miniatuur mijnlampje gemaakt van zilver waar zijn as in verwerkt is. Super blij ben ik daar mee. Later heb ik verschillende cursussen bij haar gevolgd met als resultaat prachtige sieraden en werkstukken. Zij is zeer creatief, behulpzaam, kortom een vakvrouw pure-sang.
Opmerking:
Dankjewel Els, Lief!
Marianne van de Kerkhof
15-01-18 14:49:09
Vanwege mijn 25-jarig dienstjubileum was ik op zoek naar een uniek sieraad. Samen met Lonneke hebben we besloten dat het een broche zou worden met daarin het logo (oud en nieuwe) van mijn werkgever verwerkt en een esculaap vanwege mijn beroep. Wat het extra bijzonder maakte was dat Lonneke ook wat goud en zilver wilde gebruiken dat afkomstig was uit een faillissement van de oud werkgever van mijn man. Dit had extra emotionele waarde. Het resultaat is fenomenaal!
Opmerking:
Lieve Marianne, Met veel plezier heb ik aan jouw bijzondere broche gewerkt en ik denk dat je deze met trots draagt, want er zit inderdaad een heel verhaal achter. Groetjes Lonneke
Steffie Smit
15-01-18 07:37:54
Al toen ik wist dat mijn vader zou gaan overlijden, ben ik op zoek gegaan naar een herinneringssieraad. Via instagram kwam ik uit bij Lonneke. Omdat ik voor het sieraad een vingerafdruk moest hebben, heb ik toen al contact gezocht met Lonneke zelf. Ze heeft me toen goed geholpen met de juiste materialen voor het maken van de vingerafdruk. Ik heb samen met mijn vader zijn vingerafdrukken op papier gezet, en hij heeft het idee van het sieraad samen met me bekeken. Na zijn overlijden ben ik bij Lonneke in haar prachtige atelier geweest met mijn moeder. Ze heeft me op een hele prettige manier geholpen, alles was mogelijk en ze dacht ontzettend goed mee. Hierdoor heb ik een prachtige armband, waarmee ik mijn vader altijd met me mee draag. Bedankt Lonneke!
Opmerking:
Lieve Steffie, Mooi om van jou persoonlijk je ervaring te mogen horen en dat je de armband met zo veel liefde met je mee draagt. Liefs Lonneke
Anneli Janssen
10-01-18 21:31:59
Diverse jaren na het overlijden van mijn moeder had ik haar sieraden in de kast laten liggen. Ik wilde graag een ring gemaakt van het materiaal van deze sieraden. Lonneke heeft het ontwerp gemaakt en goed geluisterd / gekeken en meegedacht met wat ik wel / niet wilde en wat wel / niet bij mij past.
Het resultaat was boven verwachting mooi en de ring draag ik nog iedere dag met veel plezier.
Opmerking:
Dankje Anneli !
Anouk Dekkers
10-01-18 19:09:54
Al enige tijd was ik aan het bedenken wat ik zou willen met de sieraden die ik geërfd heb. Via internet kwam ik bij Lonneke terecht. Daar heb ik geen moment spijt van gehad!
We hebben een heel fijn gesprek gehad over wat ik zou willen en wat er bij mij zou passen. Lonneke heeft vervolgens een ontwerp gemaakt voor een armband. Toen ik deze op kwam halen, bleek hij nog mooier dan ik had gehoopt! Alle reststukjes heb ik weer teruggekregen. Ik ben heel blij dat ik uiteindelijk bij Lonneke terecht ben gekomen en weet zeker dat ik ook van de reststukjes weer een keer iets moois ga laten maken!
Opmerking:
Heel veel plezier van jouw mooie armband Anouk, het was bijzonder deze te mogen maken en dat heb ik met evenveel plezier gedaan =)
Franka Van Lieshout
10-01-18 13:19:32
Afgelopen zomer heeft Lonneke een prachtige ring voor mij gemaakt.
Ze heeft daarvoor de trouwring en oorbellen van mijn overleden moeder gebruikt.
In de ring is de as en de vingerafdruk van zowel mijn vader als mijn moeder verwerkt die allebei overleden zijn.
Het is echt een prachtig sieraad geworden dat ik sindsdien met trots draag.
Het was dan ook een voorrecht om met Lonneke samen de ring te mogen ontwerpen.
Opmerking:
Dankje Franka, fijn om te horen dat je de ring met zo'n goed gevoel draagt!
Lonneke Keuten
10-01-18 00:01:54
U bent welkom om een berichtje achter te laten en uw ervaringen te delen. Liefs, Lonneke
Tonen: 5  10   20