LONNEKE KEUTEN

GOUDSMID

Gastenboek,


Gastenboek

17 berichten op 2 pagina's
Marja van Asperen
01-11-19 16:11:15
Marja van Asperen
1 november 2019

Dank je wel Lonneke, voor de 2 prachtige ringetjes (voor aan een ketting) die je uit de trouwring van mijn opa hebt weten te maken. Echt boven verwachting! En het enorme enthousiasme waarmee je dit doet, maakt het nog een keer zo leuk! Ik ben er super blij mee en we komen zeker een volgende keer bij je terug! Chapeau!
Opmerking:
Heel graag gedaan Marja! Leuk om te horen en draag ze met veel plezier. Tot de volgende keer =)
Marja Engelen
21-10-19 22:00:21
Lieve Lonneke, Dank je wel voor de mooie sieraden die je voor mij gemaakt hebt van ons mam haar sieraden en onze trouwringen. Je bent zo'n kei in je vak en kan zo goed mee denken dat ik de allermooiste ringen en hanger heb van de hele wereld. alles klopt er aan en ze passen perfect in elkaar en om mijn vinger natuurlijk ?.
Nogmaals dikke knuffel ???
Opmerking:
Lieve Marja, met veel liefde en plezier heb ik aan jouw sieraden gewerkt. Het vertrouwen wat jij en je vader en de familie aan mij gaven waren ook heel bijzonder. Draag de mooie hanger en ringen met een goed gevoel! Liefs, Lonneke
Anouk Nelissen
28-08-19 16:07:32
Lonneke ik ben je enorm dankbaar voor de mooie hanger die je voor me hebt gemaakt, met goud van mijn inmiddels overleden moeder. Een prachtig sieraad met voor mij een enorme betekenis.
Het meedenken, het fijne en warme contact en je kundigheid waar je vol passie over verteld, heb ik als zeer prettig ervaren.
Brigitte de Lange
15-08-19 14:39:10
Ieder mens is uniek, dus ook Lonneke. Maar van twee oude witgouden ringen met diamantjes één compleet nieuw KUNSTwerk te creëren is minstens zo uniek. Met haar creativiteit en vakmanschap is een uniek sieraad ontstaan waar ik heel gelukkig mee ben. Van het eerste gesprek tot aan de presentatie van de ring hebben we zeer prettig ervaren. Lonneke hartstikke bedankt.
Katja Lumme
31-07-18 16:33:51
We had the most wonderful experience with Lonneke. She was a huge help when designing our wedding rings and we are still very happy with them. Very friendly, full of ideas and a creative person.
Linda Strating
13-05-18 15:32:44
Hoeveel geluk kun je hebben als vrouw...
1. Je hebt een ongelooflijk lieve man die voor je 40e verjaardag het meest romantische cadeau bedenkt en daarvoor contact zoekt met...
2. Een geweldige kunstenares en goudsmid Lonneke Keuten uit Best. Zij een uniek sieraad ontwerpt waarin...
3. mijn liefste jongetjes met een bijzondere gedachte vertegenwoordigd zijn en...
4. Dat helemaal bij mij past!!!
Hoeveel geluk kun je hebben als vrouw!!!
Bedankt lieve schat, Lonneke en mijn twee kleine mannetjes!!! Oneindig blij mee!!!
Opmerking:
Lieve Linda, met heel veel plezier heb ik jouw ring gemaakt en dat jij er nu zo blij mee kunt zijn is natuurlijk super geweldig. Dankje voor jouw reactie! Liefs Lonneke
Angela Bierkens
27-03-18 15:02:27
Al een tijd had ik een ontwerp in mijn hoofd van een ring met daarin de vingerafdruk van mijn overleden vader verwerkt. Toen ik voorbij het atelier van Lonneke liep besloot ik contact met haar op te nemen om te bekijken of zij iets voor mij kon betekenen. Ik werd zeer positief verrast door de creatieve, meedenkende wijze waarop Lonneke te werk ging om vervolgens mijn idee op papier te zetten! Uiteindelijk heeft zij mij ook meermaals betrokken bij het proces waardoor telkens getoetst werd of het sieraad voldeed aan mijn wensen. En eerlijk, dat doet het volledig! ben Lonneke erg dankbaar voor de manier waarop zij mijn dierbare herinnering heeft gesmeden in een prachtig sieraad, ik draag het dagelijks met veel liefde.
Bregje van Kemenade
29-01-18 13:33:36
Lonneke heeft van het goud van de ringen van mijn man Harm zijn opa en oma nieuwe trouwringen voor ons gemaakt. De ringen zijn precies geworden zoals we voor ogen hadden. Lonneke luistert goed naar je wensen en vertaalt dit in prachtige sieraden. van het overgebleven goud heeft Lonneke nog een hangertje ontworpen voor mijn schoonmoeder zodat ze haar ouders nog bij zich kan dragen. Drie mooie sieraden met een speciale herkomst!
Bregje van Kemenade
29-01-18 13:29:21
Lonneke heeft van het goud van de trouwringen van mijn man Harm's opa en oma nieuwe trouwringen voor Harm en mijzelf gemaakt. Dit heeft ze prachtig gedaan, de ringen zijn precies geworden zoals we voor ogen hadden. Met het beetje goud dat over was heeft ze daarnaast een erg bijzonder hangertje ontworpen voor mijn schoonmoeder zodat zij haar ouders nog bij zich kan dragen. Lonneke luistert erg goed naar je wensen en vertaalt dit naar prachtige sieraden.
Ursula Schoenmakers
28-01-18 21:20:51
Na het overlijden van mijn vader had mijn moeder de wens om een mooi sieraad te laten maken van beide trouwringen en daarin de vingerafdruk van mijn vader te verwerken. Bij het eerste telefoontje om een afspraak te maken was het contact al meteen prettig. Lonneke legde alles goed uit en nam de tijd. Tijdens het bezoek aan het atelier waren ook mijn moeder en zus enthousiast over de vele mogelijkheden, het meedenken en ideeen van Lonneke. Ondertussen hebben we alledrie een prachtig aandenken aan onze vader in de vorm van een ring met vingerafdruk. Lonneke dankjewel !
Opmerking:
Graag gedaan Ursula en ook voor je zus en moeder natuurlijk. Dankjewel voor jouw reactie!
Tonen: 5  10   20