LONNEKE KEUTEN

GOUDSMID

Gastenboek,


Gastenboek

17 berichten op 4 pagina's
Marja van Asperen
01-11-19 16:11:15
Marja van Asperen
1 november 2019

Dank je wel Lonneke, voor de 2 prachtige ringetjes (voor aan een ketting) die je uit de trouwring van mijn opa hebt weten te maken. Echt boven verwachting! En het enorme enthousiasme waarmee je dit doet, maakt het nog een keer zo leuk! Ik ben er super blij mee en we komen zeker een volgende keer bij je terug! Chapeau!
Opmerking:
Heel graag gedaan Marja! Leuk om te horen en draag ze met veel plezier. Tot de volgende keer =)
Marja Engelen
21-10-19 22:00:21
Lieve Lonneke, Dank je wel voor de mooie sieraden die je voor mij gemaakt hebt van ons mam haar sieraden en onze trouwringen. Je bent zo'n kei in je vak en kan zo goed mee denken dat ik de allermooiste ringen en hanger heb van de hele wereld. alles klopt er aan en ze passen perfect in elkaar en om mijn vinger natuurlijk ?.
Nogmaals dikke knuffel ???
Opmerking:
Lieve Marja, met veel liefde en plezier heb ik aan jouw sieraden gewerkt. Het vertrouwen wat jij en je vader en de familie aan mij gaven waren ook heel bijzonder. Draag de mooie hanger en ringen met een goed gevoel! Liefs, Lonneke
Anouk Nelissen
28-08-19 16:07:32
Lonneke ik ben je enorm dankbaar voor de mooie hanger die je voor me hebt gemaakt, met goud van mijn inmiddels overleden moeder. Een prachtig sieraad met voor mij een enorme betekenis.
Het meedenken, het fijne en warme contact en je kundigheid waar je vol passie over verteld, heb ik als zeer prettig ervaren.
Brigitte de Lange
15-08-19 14:39:10
Ieder mens is uniek, dus ook Lonneke. Maar van twee oude witgouden ringen met diamantjes één compleet nieuw KUNSTwerk te creëren is minstens zo uniek. Met haar creativiteit en vakmanschap is een uniek sieraad ontstaan waar ik heel gelukkig mee ben. Van het eerste gesprek tot aan de presentatie van de ring hebben we zeer prettig ervaren. Lonneke hartstikke bedankt.
Katja Lumme
31-07-18 16:33:51
We had the most wonderful experience with Lonneke. She was a huge help when designing our wedding rings and we are still very happy with them. Very friendly, full of ideas and a creative person.
Tonen: 5  10   20